fbpx

Garantie

Weet voordat je gaat bestellen wat je koopt. Hout en steigerhout is een natuurproduct. Steigerhout is een robuust product. Het heeft een levendig en robuust karakter waar wij weer mooie meubelen van maken. Geen plank is gelijk van vorm en kleur. Oneffenheden zijn heel normaal en kleine kieren, spleten, harsplekken en oneffenheden zijn normaal. Natuurproducten werken altijd een beetje met name bij temperatuurwisselingen.

Op onze tuinmeubelen geldt een garantie van 1 jaar. Voor binnenmeubelen geldt een garantie van 2 jaar. Een uitzondering geldt bij intensief gebruik of het plaatsen van houten meubelen met deuren in een sterk verwarmde ruimte of een object dat warme afgeeft boven de 20 graden binnen 1 meter van het meubel. Let daarom altijd op bij het plaatsen van houten kasten vlakbij een kachel, radiator of open haard of een tafel over een radiator.

De juiste maten

We maken dagelijks meubelen speciaal voor onze klanten op maat. Van tafels, bedden, kasten tot aan loungebanken. Als je aan ons een maat doorgeeft, een tekening of beschrijving dan weten we op afstand niet wat jouw bedoeling is met de meubelen en in wat voor ruimte het geplaatst wordt. Daarnaast ook niet hoe jouw entree, trappengat, terras of zojuist aangekochte stoelen onder de bestelde tafel passen. Loopt iemand in de werkplaats tegen iets aan dat niet klopt dan geven we dit uiteraard aan. Je bent zelf net zo verantwoordelijk voor de bestelling als wij voor het geleverde product. We vragen je daarom om je bestelling zo compleet mogelijk van informatie te voorzien. Liever te veel dan te weinig.

Bestelling annuleren

Aangezien we vrijwel uitsluitend maatwerk leveren is retourneren na bestellen alleen mogelijk in overleg.

We beginnen vaak snel na de bestelling met het voorbereiden / zagen van de meubels. Wanneer we nog niet begonnen zijn aan de meubels kan er mogelijk in goed overleg nog geannuleerd worden.