Over ons

Steigerhoutje.nl

Houten meubels en overkappingen op maat zijn een geweldige manier om uw buitenruimte om te toveren tot een gezellige en comfortabele plek waar u kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Bij ons bedrijf draait alles om het buitenleven rondom jouw huis. Wij zijn vastbesloten om hoogwaardige producten te ontwerpen en te produceren, zodat je zelf maximaal kunt genieten.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, oog voor detail en vakmanschap, zodat onze producten een lange levensduur hebben . Wij onderscheiden ons door unieke ontwerpen te maken die volledig aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Daarnaast beiden wij een uitstekende persoonlijke service aan onze klanten.

De buitenkeukens

Een van onze specialiteiten is het ontwerpen en maken van gave en unieke buitenkeukens. Een buitenkeuken is een geweldige aanvulling op uw buitenruimte en biedt een perfecte plek om te koken en te entertainen tijdens warme zomeravonden. Wij hebben een ruim assortiment aan materialen en afwerkingen om uit te kiezen, zodat uw buitenkeuken perfect past bij uw stijl en smaak.

Onze buitenkeukens zijn gemaakt van hoogwaardig steigerhout, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Steigerhout heeft een robuuste uitstraling en is perfect geschikt voor buitenmeubilair vanwege zijn weerbestendige eigenschappen.

Wat mag je verwachten?

Onze ervaren vakmensen werken graag met je samen om jouw meubel op maat te ontwerpen en te maken, zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een klassiek ontwerp of een moderne uitstraling, wij hebben de expertise en het vakmanschap om jouw droommeubel werkelijkheid te maken.

Bij Steigerhoutje.nl streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs. Onze meubels zijn daarom niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook betaalbaar voor iedereen.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wensen te bespreken en een gratis offerte te ontvangen voor jouw op maat gemaakte meubel.