fbpx

Overkappingen

Waarom een overkapping?

Een douglas overkapping brengt enorm veel sfeer en beleving in je tuin. 

Verder is een overkapping ideaal om lekker onder te zitten in zowel de zomer als in de winter. Je creëert ook meteen een geheel nieuwe ruimte om van alles in te doen. Denk aan spullen opbergen, lekker loungen of heerlijk barbequeen met een van onze prachtige bijpassende buitenkeukens. Kortom een mooie buitenplaats waar je enorm veel plezier van zal hebben!

Wij maken de overkappingen in alle soorten en maten en kijken samen met je naar wat het er beste bij je situatie past zodat je de perfecte overkapping krijgt.

Welk soort dak voor jouw overkapping?

Wat betreft het dak kun je kiezen voor standaard  OSB plaatmateriaal, Underlayment plaatmateriaal of douglas dakbeschot planken (1,8mm dik). De dakbeschot planken geven vanaf de onderkant een mooiere en luxure uitstraling maar deze zijn uiteraard ook wat duurder. Wanneer het dakmateriaal bevestigd is wordt er dakbekking gelegd. Dit kan bestaan uit standaard dakleer of EPDM dakbedekking. EPDM heeft een paar voordelen, het is namelijk sneller aangelegd en heeft een uitzonderlijk goede weerstand tegen veroudering, ozon en uv- straling. 

Wanneer het dak en dakbedekking gelegd is kun je kiezen voor een houten of (antraciet) aluminium daktrim. Deze werkt de rand van het dak en de bedekking mooi af.

Wat mag je verwachten?

De kostprijs van je overkapping ligt geheel aan de opties en afmetingen van de overkapping. Twijfel niet en neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We zullen je situatie en mogelijkheden bekijken en aan de hand daarvan een mooie en eerlijke prijs maken.

Ben jij al op de hoogte van onze geweldige deal?
Wij van Steigerhoutje.nl zijn gespecialiseerd in het maken van mooie buitenkeukens. Daarom geven we bij elke besteding van €1000 een tegoed van €100 om aan een mooie buitenkeuken te besteden!